RSS
Сегодня: Пятница 17.05.2024 12:25
Меню сайта

Регистрация
Вход

Случайное фото

 


Наш опрос
Оценка сайта
1. Отлично
2. Хорошо
3. Неплохо
4. Плохо
5. Ужасно
Всего ответов: 81

Languages

English Deutsch España

Счетчики






зообиржа

все о животных







Тиц сайта





Полезное чтиво
О кормлении



Главная » Статьи » О кормлении

Праздничные рецепты

Кількість інгредієнтів вказано з розрахунку на маленького собаку, але ж ніхто не може вам за¬боронити зробити страви в 10 разів більше! І ніяка фінансова криза нам - не перешкода!

"Собаче життя" (кенедлики з печінкою)
шматок житнього хліба
150 г яловичої або курячої печінки
1 середня цибулина
1/4 склянки молока
білок
ст. л. вівсяних пластівців
4 ст. л. просіяних пшеничних висівок Хліб нарізати маленькими кубиками, печінку пропустити через м'ясорубку разом з цибулею і вівсяними пластівцями, і змішати з хлібними кубиками, білком, молоком. Якщо фарш вийде рідкуватим - для густости покласти висівок. Додати суху морську капусту. З цієї маси сформувати кнедлики і обваляти їх в просіяних висівках. Варити в кип'ятку 5-10 хвилин. Остиглі кенедлики можна полити сметаною.

"Собачий блюз" (рис по-італійськи)
1/3 склянки вареного рису
1 невелика цибулина
1 зубець часнику
1/3 склянки тертого пармезанського
або іншого твердого сиру
середній помідор
ч. л. оливкового масла
1 ч. л. зелені
Дрібно нарізану цибулю та часник трішки підрум'янити в маслі, додати нарізаний помідор і тушкувати протягом 10 хв. Додати тертий сир, розтопити його. Змішати з вареним рисом та зеленню, й відразу ж зняти з вогню.

"Білий пудель" (кольрабі з мізками)
1 невеликий качан кольрабі 100 г телячих мізків
ч. л. оливкового масла
ст. л. сметани
1 ст. л. вівсяних пластівців Кольрабі почистити, зварити і натерти на терці. Мізки очистити від плівок та трішки обсмажити на оливковому маслі, розім'яти виделкою. Зняти з вогню, перемішати з сметаною, вівсяними пластівцями та натертою кольрабі.
Богданова І. Б. Годування собак. - 2004 // http://compangion.ru

Якщо ви вважаєте, що ці рецепти недостатньо вишукані, то ось вам рецепт з книги італійського шеф-кухаря Бруно Барб'єрі, який у 2006 році видав книгу рецептів "високої кухні" для собак. Бруно стверджує, що для собачої кухні стануть в нагоді майже усі продукти, окрім петрушки, селери, грибів, цибулі, солі та спецій. Особливими ласощами для чотирилапих друзів людини є печінка, сир та яблука.
Собачі"цукерочки"
1 склянка теплого бульйону (к-сть залежить від к-сті порцій) 1 яйце
1 ч. л. дріжджів мелена печінка або м'ясо мука або геркулес сіль
Замішуємо тісто завтовшки 1,5 см, розкочуємо і вирізуємо з нього формочки кісток, паличок, сніжинок. Викладаємо їх на деко і ставимо в духовку на 20 хв. при t 200С*. Слідкуємо, щоб випічка сильно не під смажувалася, а підсихала. 
http://toykmw.ru









Источник: журнал "Пес и Ко"

О кормлении | Добавил: Asgard (27.02.2009)
Просмотров: 628 | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Логин:
Пароль:

Категории
Интересно и обо всем
Статьи серьезные и не очень,но явно стоящие внимания - все здесь.
Ветеринария
Все о болячках и лечение, выборе врача, средствах медицины
Уход
Выращивание, уход за шерстью, подготовки к выставкам ...
Дрессировка
Воспитание послушной собаки :) .
О щенках
Роды,беременность, вскармливание, первые шаги и самый первый опыт
О кормлении
Корма, советы, опыт...все, вплоть до рецептов.
О спаниелях
... все о породе.
О выставках
Подборка ответов и статей на самые распространенные вопросы о выставках .
Библиотека собачника
Книги для скачивания, ознакомления и последующего приобретения.

Поиск

В тему !

Друзья сайта
  • Доска объявлений о животных.
  • Кинологический клуб "БиМ"
  • Кинологический форум Запорожья
  • ЗООуголок-форум
  • Кинологический INFO-портал
  • Ноев Ковчег

  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0

    ur Asgard © 2007-2024