Кількість інгредієнтів вказано з розрахунку на маленького собаку, але ж ніхто не може вам за¬боронити зробити страви в 10 разів більше! І ніяка фінансова криза нам - не перешкода! "Собаче життя" (кенедлики з печінкою) шматок житнього хліба 150 г яловичої або курячої печінки 1 середня цибулина 1/4 склянки молока білок ст. л. вівсяних пластівців 4 ст. л. просіяних пшеничних висівок Хліб нарізати маленькими кубиками, печінку пропустити через м'ясорубку разом з цибулею і вівсяними пластівцями, і змішати з хлібними кубиками, білком, молоком. Якщо фарш вийде рідкуватим - для густости покласти висівок. Додати суху морську капусту. З цієї маси сформувати кнедлики і обваляти їх в просіяних висівках. Варити в кип'ятку 5-10 хвилин. Остиглі кенедлики можна полити сметаною.
"Собачий блюз" (рис по-італійськи) 1/3 склянки вареного рису 1 невелика цибулина 1 зубець часнику 1/3 склянки тертого пармезанського або іншого твердого сиру середній помідор ч. л. оливкового масла 1 ч. л. зелені Дрібно нарізану цибулю та часник трішки підрум'янити в маслі, додати нарізаний помідор і тушкувати протягом 10 хв. Додати тертий сир, розтопити його. Змішати з вареним рисом та зеленню, й відразу ж зняти з вогню."Білий пудель" (кольрабі з мізками) 1 невеликий качан кольрабі 100 г телячих мізків ч. л. оливкового масла ст. л. сметани 1 ст. л. вівсяних пластівців Кольрабі почистити, зварити і натерти на терці. Мізки очистити від плівок та трішки обсмажити на оливковому маслі, розім'яти виделкою. Зняти з вогню, перемішати з сметаною, вівсяними пластівцями та натертою кольрабі. Богданова І. Б. Годування собак. - 2004 // http://compangion.ru Якщо ви вважаєте, що ці рецепти недостатньо вишукані, то ось вам рецепт з книги італійського шеф-кухаря Бруно Барб'єрі, який у 2006 році видав книгу рецептів "високої кухні" для собак. Бруно стверджує, що для собачої кухні стануть в нагоді майже усі продукти, окрім петрушки, селери, грибів, цибулі, солі та спецій. Особливими ласощами для чотирилапих друзів людини є печінка, сир та яблука. Собачі"цукерочки" 1 склянка теплого бульйону (к-сть залежить від к-сті порцій) 1 яйце 1 ч. л. дріжджів мелена печінка або м'ясо мука або геркулес сіль Замішуємо тісто завтовшки 1,5 см, розкочуємо і вирізуємо з нього формочки кісток, паличок, сніжинок. Викладаємо їх на деко і ставимо в духовку на 20 хв. при t 200С*. Слідкуємо, щоб випічка сильно не під смажувалася, а підсихала. http://toykmw.ru
Источник: журнал "Пес и Ко"
|